Als je niets verandert
verbetert er ook niets

Met ons team van adviseurs, project- en programmamanagers leveren we betrouwbare, praktische adviezen en oplossingen. Oplossingen waarmee onze opdrachtgevers sterk staan in de dynamiek van de wereld van vandaag en morgen.

Wij opereren waar processen, informatie en control samenkomen. Onze dienstverlening bestaat uit drie onderdelen:

Wij kennen onze opdrachtgevers en willen graag naast hen staan. Dat betekent investeren in tijd en aandacht en dat doen we graag. Want hoe beter we ze kennen, des te beter, slimmer, sneller of efficiënter de oplossingen zijn die we ze kunnen bieden. We staan onze opdrachtgevers met raad en daad bij om hun strategie en plannen te concretiseren en operationaliseren.

Advies & Inrichting

Deze tijd vraagt om een oprecht en betrouwbaar advies. Onze opdrachtgevers staan we met raad en daad bij om hun strategie en plannen te concretiseren en operationaliseren. Hierbij combineren we innovatieve ideeën met bewezen oplossingen.

We willen bijdragen aan stabiliteit en continuïteit van onze opdrachtgevers en samen met hen de volgende stap(pen) in de ontwikkeling van hun organisatie maken. Zodat ze klaar zijn voor morgen, wat morgen ook brengt.

Projectmanagement & Realisatie

We realiseren de verandering. Onze project- en programmamanagers richten zich op concrete, tastbare resultaten voor onze opdrachtgevers.

We zijn gewend leiding te geven aan professionals in dynamische omgevingen, mensen te verbinden en commitment te verkrijgen voor ingrijpende veranderingen. We werken gestructureerd in onze aanpak van projecten- of programma’s, met bijzondere aandacht voor verandermanagement. We ontzorgen en gaan pas weg als het werkt.

Verankering & Optimalisatie

De wereld om ons heen is continu in beweging. Organisaties moeten zich blijven aanpassen aan de veranderende omstandigheden. Stilstand is daarmee achteruitgang. Of het nu gaat om de operatie of om innovatie: meetbare prestaties, inzicht en transparantie helpen om op koers te blijven.

We optimaliseren bestaande processen en verbeteren de besturing en beheersing. Daarmee borgen we dat de doelstellingen van onze opdrachtgevers worden gerealiseerd.

Uitgelicht
Laat je inspireren
door onze publicaties
 • Een nieuw boek in de Bisnez-boekenreeks! Nu ook gratis te downloaden als e-book.
  Dave Stam
  24 december 2020
 • Een nieuw boek voor opdrachtgevers die een actieve rol hebben of krijgen in een veranderproces. Bestel nu!
  Wim Nieuwenhuis
  15 januari 2020
 • Een integraal onderdeel van een project. Maar wat maakt de business case zo belangrijk?
  Peter Noordam
  15 juli 2019