Bisnez-boek Succesvol Datamanagement

Meegroeien in het datatijdperk
Dave Stam
Management Consultant
Thijs Grievink
Management Consultant

In 2030 zijn naar verwachting de wereldwijde digitale datastromen meer dan twintig keer zo groot als in 2018. Het is dé grote uitdaging om slim gebruik te maken van (big en open) data.

Organisatiebreed datamanagement wordt steeds belangrijker om écht strategische voordelen te behalen uit die enorme berg data. Alleen als je het databeheer en de kwaliteitsbewaking goed geregeld hebt, kan je erop vertrouwen dat je goede en zinvolle informatie krijgt.

Dit praktische boek gaat in op het organiseren van data en blijft ver van de techniek. Het helpt om de basis op orde te krijgen. Of je nu als manager, directeur of medewerker met data bezig bent, dit boek geeft iedereen inzicht en praktische handvaten om aan de slag te gaan.

E-book

In deze tijd waarin thuiswerken meer regel dan uitzondering is, kunnen we je beter digitaal bereiken. Daarom verschijnt voor het eerst een boek uit de Bisnez boekenreeks als e-book.

Wil je het boek downloaden? Klik dan hier!

Het boek is beschikbaar in een ePub-bestand. Dit boek kunt je lezen op iedere gangbare tablet, smartphone of e-reader. Download het bestand. Kopieer of mail het bestand vervolgens naar het gewenste device waarop je het boek wilt lezen. Je kun je het bestand lezen met vrijwel alle e-book apps (bijv. Apple Boeken, Kobo Books, Google Play Books, Amazon Kindle etc.).

Dit boek is voor de manager die merkt dat data steeds belangrijker wordt en begrijpt dat hij hiermee aan de slag moet.
Dave Stam, Peter Noordam en Thijs Grievink

Wil je graag een echt boek ontvangen?

Ontvang je graag een papieren versie van het boek? Mail dan je adresgegevens naar info@bisnez.com. We zorgen er voor zorgen dat je binnenkort een exemplaar ontvangt. Het boek kost €19,95.

Wij zijn ontzettend trots op dit boek dat geschreven is door onze adviseurs Thijs Grievink, Peter Noordam en Dave Stam. We denken dat het organisaties een grote stap verder brengt op hun reis naar volwassen datamanagement.

Wij wensen je veel leesplezier!

Dave Stam
Management Consultant
Thijs Grievink
Management Consultant