Succesvol veranderen

Verandermanagement voor opdrachtgevers
Wim Nieuwenhuis
Management Consultant
Peter Noordam
Management Consultant

Met het boek ‘Succesvol veranderen– Verandermanagement voor opdrachtgevers’ bieden Peter Noordam en Wim Nieuwenhuis opdrachtgevers die voor een verandertraject staan een praktische handleiding vol tips en checklists om op de juiste manier leiding te gaan geven aan voorspelbare projecten en succesvolle veranderingen.

De basis van het boek is een verandermanagementmodel. Een model met aandacht voor:

  • het leiderschap van de opdrachtgever,
  • het managen van de verandering,
  • de relatie tussen beide.

Dit maakt het boek een inspirerend hulpmiddel voor opdrachtgevers die een actieve rol hebben of krijgen in een veranderproces. Zowel de managementaspecten – ‘wat kan en moet er gedaan worden?’ – als de leiderschapsaspecten – ‘welke voorwaarden moeten zijn ingevuld?’- komen in dit boek aan bod.

Bestellen?

Het boek ‘Succesvol veranderen’ is te bestellen voor €19,95 . Stuur een mail naar info@bisnez.com met jouw NAW gegevens en je ontvangt het boek!

Over de auteurs

Peter Noordam adviseert organisaties over complexe inrichtings- en sturingsvraagstukken op het raakvlak van business en ICT. Zijn werkterrein is strategisch informatiebeleid; governance vraagstukken, procesmanagement en projectrisicomanagement.

Wim Nieuwenhuis heeft als bestuurskundige jarenlange ervaring met het inrichten en optimaliseren van bedrijfsprocessen en governance. Hij adviseert organisaties over de vertaling van strategie naar operatie door middel van procesmanagement, governance, organisatieontwerp en verandermanagement.

Wim Nieuwenhuis
Management Consultant
Peter Noordam
Management Consultant