Bisnez groeit
groei jij met ons mee?
Wil jij...

…als projectmanager of management consultant het verschil maken? Staat voor jou de opdrachtgever op de eerste plaats? Bij Bisnez werken we vanuit de overtuiging dat opdrachtgevers recht hebben op een oprecht en betrouwbaar advies. Vanaf ons ontstaan zijn wij hun partner voor verandering en verbetering. We staan onze opdrachtgevers met raad en daad bij om hun strategie en plannen te concretiseren en operationaliseren. Dat doen we niet door tegenover ze te gaan zitten, maar door naast ze te staan. Met de kennis en kunde van iedereen die bij ons werkt, willen we samen met hen de volgende stappen in de ontwikkeling van hun organisatie maken. Deel jij onze overtuiging? Lees dan verder!

Bij Bisnez genieten we van authenticiteit. Iedereen brengt een eigen persoonlijkheid mee. Want samen zijn we Bisnez!
Wij zoeken nieuwe collega's...

We groeien als organisatie. Daarom zijn we op zoek naar ambitieuze projectmanagers en consultants. Deze vacatures staan nu open:

Wij geloven dat jij het beste tot je recht komt wanneer je werkt in een bedrijf dat je waardeert en waarbinnen jij jouw ervaring en ambities kwijt kunt. Binnen Bisnez ben je omringd door betrokken collega’s. Het gaat om wie je bent en wat je kan. We hopen dat je mee wil bouwen aan onze organisatie. Want samen zijn we Bisnez.

Diversiteit & Inclusie
We willen een werkomgeving bieden waarin alle (toekomstige) werknemers tot hun recht komen. In ons werving- en selectieproces en ons HR beleid hebben we aandacht voor diversiteit en inclusiviteit, zodat Bisnez een organisatie is waar iedereen welkom is en zich thuis voelt. Daarom is Bisnez ondertekenaar van het Charter Diversiteit van de SER en lid van 010 Inclusief. Lees hier meer…

Pas jij bij Bisnez?
 • Wij stellen de opdrachtgever centraal. Dit betekent dat we onze opdrachtgevers met raad en daad bijstaan om hun strategie en plannen te concretiseren en operationaliseren.
 • Samen werken we aan uitdagende (team-)opdrachten.
 • Binnen onze professionele werkomgeving ligt de focus continu op kwaliteit.
 • Wij zijn een hecht, ambitieus team van zeer ervaren collega’s en jonge, enthousiaste professionals.
 • Bij Bisnez sta je zelf aan het roer van je eigen ontwikkeling. Wij helpen jou om je professionele doelen te realiseren. Je stelt zelf je ontwikkelplan op dat je vervolgens met een HR-begeleider monitort en evalueert.
 • Bisnez is een financieel sterk en gezond bedrijf dat al sinds de oprichting in 2003 een mooie groei doormaakt.
 • Als organisatie hebben wij oog voor de mens.
Instagram
Wil je nog een beter beeld van Bisnez?
Check dan ons Instagram-account!
Dit is Bisnez!

Als projectmanager of consultant bij Bisnez help je organisaties om hun strategie werkend te krijgen. Dit doe je door de veranderingen die hiervoor nodig zijn te realiseren op het vlak van processen, governance, informatie-/datamanagement en control. Om hierin succesvol te zijn, zoeken wij mensen met ambitie, professionaliteit en persoonlijkheid.

Binnen Bisnez kun je niets worden, behalve goed in je werk. Onze organisatie heeft een platte structuur waardoor je via korte lijntjes makkelijk communiceert met je collega’s. Heb je een idee? Dan vind je altijd een luisterend oor. Als hechte en oprechte organisatie vol ambitieuze mensen vinden we jouw inbreng en collegialiteit belangrijk. We hebben iets over voor een ander en steunen elkaar in goede en slechte tijden.

Daarnaast houden we ook van sociale activiteiten en samen genieten! Want samen zijn we Bisnez. Van het jaarlijkse weekend weg naar de mooiste Europese steden tot skiën in de Alpen, fietsen in de Elzas of een mooi kerstdiner op sterrenniveau. We organiseren het graag (en het liefst samen), waardoor de verbondenheid groot is.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen en Duurzaamheid

Bisnez is partner van MVO Nederland. Hiermee committeert Bisnez zich aan de ambitie om MVO concreet in te vullen en uit te dragen. Bovendien compenseert Bisnez sinds 2008 haar CO2-uitstoot en hebben we diverse maatregelen getroffen om onze belasting op de wereld te beperken zoals het duurzaam inkopen, afvalscheiding, recycling en een groen mobiliteitsplan. Bisnez vertaalt dit ook in goed werkgeverschap, betrouwbaar partnerschap voor opdrachtgevers, delen met de maatschappij (o.a. door pro deo opdrachten voor en donaties aan goede doelen) en aandacht voor het milieu.

Jouw talenten verder ontwikkelen?

Bij Bisnez sta je zelf aan het roer van je ontwikkeling. Dat begint tijdens de opdrachten die we doen: de praktijk is de beste leerschool. Daarnaast volg je in- en externe opleidingen, waardoor je een nog betere adviseur of projectmanager wordt. Bovendien krijg je coaching on the job door onze ervaren collega’s. We willen het beste uit onszelf halen. Onze professionele werkomgeving vraagt continue focus op kwaliteit zodat we onze opdrachtgevers altijd optimaal kunnen ondersteunen. Neem hierin zelf het initiatief, je krijgt alle ruimte om je te ontwikkelen.

Diversiteit & Inclusie
Omdat iedereen uniek is
zijn we samen bijzonder
Solliciteren? Lees dan dit!

Bij Bisnez houden wij van een korte en overzichtelijke sollicitatieprocedure. Heb je interesse, herken je jezelf in onze waarden en sluit je aan bij het profiel, dan ontvangen wij graag jouw CV en een goede motivatiebrief. Zien wij een match, dan nemen wij contact met je op voor een eerste gesprek. Tijdens dit gesprek staat kennismaken centraal: wij zijn benieuwd naar wie jij bent en wat jouw ambities en persoonlijke drijfveren zijn. En natuurlijk verkennen we de inhoud van de functie en de klik met ons bedrijf.

Is iedereen enthousiast, dan volgt een tweede (en soms nog een derde) gesprek. Tijdens dit gesprek wordt dieper in gegaan op de functie en inhoudelijke thema’s waar je mee te maken gaat krijgen. Een leuke case kan onderdeel zijn van dit vervolggesprek. Tot slot volgt een eindgesprek waarbij we de laatste puntjes op de i zetten. Is er een match, dan ontvang je direct een passend aanbod.

Heb je nog aanvullende vragen, neem contact op via solliciteren@bisnez.com.

Hopelijk word jij onze nieuwe collega!

Lees hier meer
over werken bij Bisnez
Maak kennis
met ons team
 • Evelien van Leeuwen
  Management Consultant
 • Jaap Paardekooper
  Programmamanager
 • Janet Husen
  Projectmanager
 • Dirk van de Kerkhof
  Projectmanager
 • Sylwia Abbaszadeh
  Management Consultant