Kerst bij Bisnez - Adopteer een Hulphond

Bisnez adopteert pups van Hulphond Nederland
Fijne feestdagen en een gelukkig & gezond 2022

Het einde van het jaar nadert. De kerstdagen staan voor de deur. De dagen worden korter en de lampjes weer ontstoken. Langs deze weg wensen wij je fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar.

Als organisatie hebben we een goed jaar achter de rug en daar zijn we onze opdrachtgevers dankbaar voor. Het is sinds de oprichting van Bisnez goed gebruik om een deel van de winst terug te geven aan de maatschappij. Dit jaar hebben we besloten om als kerstcadeau een aantal pups van Hulphond Nederland te adopteren.

Hulphond Nederland is een stichting die hulphonden opleidt als steun en toeverlaat voor mensen met een fysieke beperking of epilepsie. Door deze donatie kunnen weer een aantal nieuwe honden worden aangekocht en getraind, zodat deze mooie stichting nog meer mensen kan helpen.

We nodigen je uit om ons voorbeeld te volgen en ook dit goede doel te ondersteunen.

We nodigen al onze relaties uit om ons voorbeeld te volgen en Hulphond Nederland ook te steunen.
Over Hulphond Nederland

De hulphonden van Hulphond Nederland worden opgeleid voor mensen met een fysieke beperking of epilepsie. Ook jongeren met gedrags- of emotionele problemen, psychiatrische problematiek, ontwikkelingsstoornissen zoals ADHD of autisme en (licht) verstandelijke beperkingen zijn gebaat bij de inzet van hulphonden. In samenwerking met diverse jeugdzorgcentra heeft Hulphond Nederland hiervoor het unieke therapieprogramma ‘Met Kop en Staart’ ontwikkeld. Zo helpen hulphonden jaarlijks honderden volwassenen en kinderen, én hun omgeving, aan een betere kwaliteit van leven.

Een hulphond voorkomt isolement en biedt nieuw perspectief. Hulphond Nederland heeft ruim dertig jaar ervaring in het opleiden en plaatsen van hulphonden. De stichting is een kwalitatief hoogwaardige organisatie (met CBF-erkenning en ANBI-status) die voor steeds meer ziektebeelden, gedragsstoornissen en leer- of andersoortige problematiek hulphonden inzet.

Bisnez wenst je fijne feestdagen

& een gelukkig en gezond 2022

Doe je ook mee?

Bisnez nodigt al haar relaties uit om ook deze kerstdagen te doneren aan het goede doel. Dat kan natuurlijk op verschillende manieren en voor een bedrag naar keuze.

Hoe werkt het adopteren van een hulphond?

Vanaf € 2.500,- maak jij of jouw organisatie de volledige start van een pup mogelijk. Je kiest een passende naam voor jouw geadopteerde pup en ontvangt een foto en een certificaat. Vervolgens krijg je drie keer een update met foto’s om te volgen hoe het met jouw pup vergaat in het eerste jaar van zijn/haar opleiding. Zodra jouw geadopteerde hulphond aan zijn/haar verantwoordelijke taak in het veld begint, ontvang je hierover verslag. Wil je ook een hulphond adopteren? Neem dan contact op met Pieter Blickman van Hulphond Nederland via p.blickman@hulphond.nl of telefonisch via 0486 – 42 27 23.

Wil je op een andere manier of voor een ander bedrag steunen?

Hulphond Nederland is blij met alle steun die zij ontvangt. Zowel zakelijk als particulier zijn er verschillende mogelijkheden om te doneren. Hiervoor verwijzen we graag naar de website van Hulphond Nederland.