Waarom kozen Floor, Marjolijn en Simone voor Bisnez?

Drie nieuwe consultants aan de slag bij Bisnez

We hebben ons team weer versterkt! Marjolijn van der Waals, Simone Freijer en Floor Broekman zijn aan de slag als management consultant. Consultancy.nl nam een interview met ze af. 

“Het feit dat bij Bisnez een mensencultuur heerst, dat een ander jou als persoon echt ziet staan, is belangrijk voor mij”, vertelt Marjolijn van der Waals. “Er wordt rekening gehouden met je wensen en ambities, maar ook of een opdracht bij je past. Dit geldt ook voor opdrachtgevers: wie is de klant, wat drijft hen, wat willen ze veranderen en wat doet dat met de medewerkers?”

Marjolijn maakte de overstap naar Bisnez vanuit risicobeheerder ValueCare, waar ze als consultant vier jaar lang klanten binnen de ziekenhuizenmarkt hielp om de belangrijkste bedrijfsrisico’s in control te brengen door geautomatiseerde beheersmaatregelen zoals IT-tools in te zetten.

Eerder werkte Marjolijn enkele maanden voor High Five Health Promotion & Intenz als Marketing- en Communicatiemedewerker. Daarvoor rondde ze haar masteropleiding Management, Policy Analysis and Entrepreneurship in Health & Life Sciences af aan de Vrije Universiteit (VU) Amsterdam. Ze het erg naar haar zin bij Bisnez en prijst het introductietraject dat zij onlangs doorliep: “Door gelijk mee te draaien in opdrachten krijg je een beeld van hoe Bisnez te werk gaat en door veel met collega’s te praten slijt het Bisnez-DNA er steeds meer in. Ik kijk hier positief op terug.”

Naast Marjolijn, is ook Simone Freijer recent gestart bij Bisnez. Simone legt uit waarom ze zich meteen welkom voelde bij het bedrijf: “Veel verschillende collega’s namen direct contact met me op om me welkom te heten en nog voordat ik officieel in dienst was, ging ik al mee met een sportieve buitenactiviteit met het team. Betrokkenheid voel ik ook tijdens het uitvoeren van mijn opdracht. Wekelijks heb ik contact met mijn HR-senior en ik spar regelmatig met een buddy. Ik voel me al erg thuis bij Bisnez.”

Simone, die cum laude een masteropleiding Bestuurskunde aan de Universiteit Utrecht afrondde, werkte eerder voor onderzoeksbureau Panteia en voor adviesbureau Innergo. Momenteel voert ze haar eerste opdracht uit voor Bisnez bij een financiële dienstverlener: “Hier draai ik mee in een programma dat kredietrisicomodellen aanpast op basis van nieuwe wetgeving. Als Chain Product Owner ben ik verantwoordelijk voor de oplevering van een digitaal laboratorium, waarin de impact van de aangepaste modellen berekend kan worden. Een leuke en uitdagende opdracht, met name door het internationale karakter van de teams.”

Ten slotte is ook Floor Broekman deze zomer begonnen bij Bisnez. “Mijn eerste periode bij Bisnez is alweer bijna om, de tijd is voorbijgevlogen en binnen deze korte tijd heb ik veel mogen leren. Bij dit bedrijf krijg je al snel veel verantwoordelijkheid en het gevoel dat je collega’s ook écht vertrouwen in je hebben. Zo mocht ik op mijn eerste dag gelijk aan de slag voor een grote opdrachtgever. Door die grote verantwoordelijkheid heb ik mij snel kunnen ontwikkelen”, vertelt Floor.

Ze maakte de overstap naar Bisnez vanuit duurzaamheidsplatform The Next Generation. Gelijktijdig behaalde ze aan de VU Amsterdam een mastergraad in Beleid, Communicatie & Organisatie – met een specialisatie in verandermanagement. Aan diezelfde universiteit rondde ze eerder een master- en bacheloropleiding in de Klinische Psychologie af. Momenteel is Floor voor een grote opdrachtgever van Bisnez actief binnen een crisisteam: “Ik ben hier verantwoordelijk voor het beheren en coördineren van de informatiestromen. Daarnaast bewaar en monitor ik het overzicht van de belangrijke beslissingen en acties die worden gemaakt elke dag. Dit geeft mij een ontzettend goede inkijk in hoe een organisatie functioneert.”

Ook aan de slag bij Bisnez?

Zoals blijkt uit de verhalen van Marjolijn, Simone en Floor, hecht Bisnez veel waarde aan de persoonlijke groei van zijn professionals. Tegelijkertijd ligt de lat binnen Bisnez hoog: de opdrachtgevers van Bisnez zijn grote organisaties met interessante, complexe uitdagingen.

“Vakmanschap, ambitie en een enorme drive van onze collega’s zijn nodig om onze opdrachtgevers naar tevredenheid te helpen”, vertelt Barbara van Selst, Communicatie en Kwaliteitsmanager bij Bisnez: “We hebben een leuk, enthousiast team met ervaren tot zeer ervaren managers en adviseurs gecombineerd met ambitieuze jonge professionals. We zijn nu met ruim vijftig man, maar we blijven ons versterken met nieuwe collega’s om aan de vraag van onze opdrachtgevers te voldoen. Daarbij zoeken we specifiek naar kandidaten die passen bij ons motto: ‘Bij Bisnez kun je niets worden behalve goed in je werk!’”

Geïnteresseerd in onze vacatures? Klik dan hier.