Bisnez Live event 2019

Wat is het geheim achter een succesvol team?

Voor de 7e keer organiseren wij het Bisnez Live event! Een informele borrel voor jonge, ambitieuze professionals, zonder verplichtingen. Een gelegenheid om bij te praten en anderen te ontmoeten. Na Woerden en Gouda, zal nu Utrecht de stad zijn waar het event plaatsvindt.

Thema: Teamprestaties

Tijdens het Bisnez Live event ontrafelen we alle geheimen die succesvolle teams met zich meedragen. Samen met hoogleraar Organisatiepsychologie Astrid Homan verkennen we hoe succesvolle teams tot stand komen. Vraag je je af of hoe shorttrackster Avalon Aardoom zich tactisch voorbereidt met haar team? Of waarom beachvolleybalsters Sanne Keizer & Madelein Meppelink samen wél olympisch succes behaalden, maar met eerdere partners niet? In een interactieve sessie waarbij de topsporters geïnterviewd worden, krijg je de kans om al jouw prangende vragen op hen af te vuren. De avond wordt afgesloten met oud commandant der strijdkrachten Peter van Uhm. De oud-generaal weet als geen ander dat niet alleen het team, maar ook een leider te maken kan krijgen met onvoorziene omstandigheden. Zie dan maar eens een team in het spoor te houden!

Wil je erbij zijn? Meld je snel aan!

De Bisnez collega’s nodigen hun relaties uit voor het event, maar het kan zijn dat we jou gemist hebben! Of dat jij graag kennis wil maken met ons. Ben je een young professional, werkzaam als projectmanager of consultant of heb je interesse om dit te worden? Meld je dan aan door een mail te sturen aan event@bisnez.com.

Het event is op woensdag 17 april in Utrecht en start om 18.00 uur. Wij zorgen we voor een hapje en een drankje. De avond eindigt om 22.00 uur.