Droom van Frans den Boer gaat in vervulling

Den Boer wordt mede-eigenaar van restaurant Kasteel Heemstede

Frans den Boer, oprichter van Bisnez, gaat zijn droom verwezenlijken: hij wordt mede-eigenaar van sterrenrestaurant Kasteel Heemstede. Samen met Ollie Schuiling, een jonge keukenchef uit Schloss Schauenstein in Zwitserland, zal hij per 1 juli 2019 de leiding van het restaurant op zich nemen.

Frans den Boer is erg enthousiast over zijn stap: ‘Ik kom al jaren graag over de vloer bij Kasteel Heemstede en met Bisnez organiseren we jaarlijks hier ons relatiediner. Voor mij een mooie uitdaging om samen met Ollie Schuiling deze nieuwe fase te starten. Ik heb er alle vertrouwen in dat hij het hoge niveau van Kasteel Heemstede kan voorzetten.’

André van Doorn

Frans den Boer en Ollie Schuiling nemen de leiding over van de huidige SVH Meesterkok André van Doorn. Na ruim 17 jaar vertrekt hij bij Kasteel Heemstede, waar hij al geruime tijd een Michelinster had. Hij is zeker niet van  plan te stoppen werken. Hij wil op freelance basis beschikbaar blijven voor onder andere private dining, kookworkshops en kookdemo’s.

Ollie Schulling

De nieuwe keukenchef Schuiling (31 jaar) volgde zijn opleiding onder andere bij de Cas Spijkers Academy en deed al veel werkervaring op bij gerenommeerde restaurants zoals FG (**), De Leest (***) en het Duitse La Vie (***). De afgelopen drie jaar was hij keukenchef bij het Zwitserse driesterren restaurant Schloss Schauenstein.

De stap van Frans den Boer betekent niet dat hij Bisnez gaat verlaten. Hij blijft betrokken bij het bedrijf en ook opdrachten uitvoeren.

Vrijdag 22 maart is een persbericht uitgestuurd. Het persbericht kunt hieronder downloaden.