De Business Case

Eerste stap op weg naar voorspelbare projecten
Peter Noordam
Management Consultant

Als een project start, is het van belang een goede business case op te stellen. Een business case geeft inzicht in de kosten, baten en risico’s van het project en helpt bij de beslissing om tot investeren over te gaan. Ook na de start van een project kan aan de hand van de business case gemonitord worden hoe het project zich ontwikkelt en of het zinvol is om met het project door te gaan.

Desondanks ervaren wij dat veel grote veranderingen starten zonder goede business case. Die ervaring delen wij graag. Met het boek ‘De Business Case – Eerste stap op weg naar voorspelbare projecten’ willen wij bijdragen aan het professionaliseren van het gebruik van de business case.

Neem dus de tijd om na te denken over kosten, baten en risico’s vóór het opstellen van het programma van eisen en het plan van aanpak. Vele ergernissen zullen bespaard blijven!

Nieuwsgierig geworden? Download hieronder hoofdstuk 1 of bestel het boek.

De vierde druk van het boek De Business Case is qua inhoud geheel herzien en vormgegeven in de nieuwe huisstijl. Het boek is te bestellen voor €19,95. Stuur een mail naar info@bisnez.com met jouw NAW gegevens en je ontvangt het boek!

Peter Noordam
Management Consultant