Bisnez Live Borrel 2019

Terugblik

Woensdag 17 april ontvingen we in De Kantien te Utrecht ruim 170 gasten voor de 7e editie van de Bisnez Live Borrel. Young professionals vanuit verschillende branches kwamen naar de borrel om elkaar te ontmoeten, bij te praten en te luisteren naar 3 verschillende sprekers rondom het thema ‘Teamprestaties’.

Astrid Homan, hoogleraar Organisatiepsychologie aan de UvA, stond stil bij de vraag: ‘Hoe kom je tot succesvolle teams?’. Shorttrackster Avalon Aardoom en beachvolleybalsters Sanne Keizer & Madelein Meppelink kregen in een interactieve sessie allerlei vragen voorgelegd over hun teamervaringen. Nina Jeukens begeleidde deze sessie maar ook de gasten vuurden veel verrassende vragen op hen af. De avond werd afgesloten met oud commandant der strijdkrachten Peter van Uhm. Zijn bijzondere ervaringen als commandant deelde hij met vele indrukwekkende verhalen.

Wil je een indruk krijgen van deze avond? Bekijk dan het filmpje waarin Peter van Uhm antwoord geeft op de vraag wat zijn grootste teamsucces is geweest.