Goede doelen
die wij steunen

Bisnez ondersteunt al sinds de oprichting in 2003 jaarlijks diverse doelen. We zetten een deel van de winst opzij omdat we het belangrijk vinden om het welzijn van onze medemens niet uit het oog te verliezen. Bisnez geeft graag iets terug aan de maatschappij in de vorm van donaties maar ook door het doen van prodeo opdrachten.

De volgende goede doelen brengen wij graag onder de aandacht.

Stichting Hartekind

Ieder jaar worden in Nederland 1.500 kinderen geboren met een aangeboren hartafwijking. Dat zijn er heel erg veel. De hartafwijking is zelfs de meest voorkomende aangeboren afwijking die er is.

Nog geen 50 jaar geleden overleden bijna alle kinderen met een aangeboren hartafwijking en werd maar een heel klein percentage volwassen. Sindsdien hebben de behandelmogelijkheden een enorme vlucht genomen. Ondanks de geweldige stappen die gezet zijn de afgelopen 50 jaar zijn we er nog lang niet. Kinderen met een aangeboren hartafwijking moeten een normaal en gezond leven kunnen leiden en voor dat dat zo ver is, is er nog veel werk te verzetten. En hiervoor is onderzoek nodig.

Meer weten over Stichting Hartekind? Ga naar Stichting Hartekind

Surfkids

Surfkids zet zich in voor het bieden van ontspanning aan zieke kinderen, maar is ook gericht op alle andere kinderen in de leeftijd 7 tot 12 jaar. Het magazine Surfkids wordt in Nederlandse ziekenhuizen verspreid en werkt samen met andere goede doelen: Make-A-Wish Nederland, Edukans, Metakids en Dream4kids. Het magazine verschijnt vier keer per jaar.  Om het blad te realiseren en de genoemde goede doelen indirect via Surfkids te ondersteunen, sponsoren wij Surfkids.

Het creëren van maatschappelijke betrokkenheid is een belangrijk doel van Surfkids en de goede doelen krijgen dan ook ruimte in het magazine.

Meer weten over Surfkids? Ga naar Surfkids