Social return
bij Bisnez

MVO zit in het DNA van onze organisatie. Daarom investeert Bisnez jaarlijks tijd en geld in goede doelen. We vinden het niet alleen belangrijk, maar ook leuk!

Daarom besteden we een deel van onze tijd en omzet aan ‘social return’ projecten. Dit zijn bijzondere projecten waarin medewerkers van Bisnez hun kennis, kunde en tijd inzetten voor maatschappelijk relevante thema’s en/of organisaties. Bisnez neemt van deze projecten de kosten op zich.

Daarnaast helpen collega’s regelmatig als vrijwilliger met de organisatie en coördinatie van evenementen voor goede doelen of zamelen ze als team middels (sport-)evenementen geld in (o.a. Hartekind Challenge, ALS Loop, Alpe d’Huzes).

Klik hier voor een aantal voorbeelden van de social return-projecten

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen en Duurzaamheid

Bisnez is partner van MVO Nederland. Hiermee committeert Bisnez zich aan de ambitie om MVO concreet in te vullen en uit te dragen. Bovendien compenseert Bisnez sinds 2008 haar CO2-uitstoot en hebben we diverse maatregelen getroffen om onze belasting op de wereld te beperken zoals het duurzaam inkopen, afvalscheiding, recycling en een groen mobiliteitsplan. Bisnez vertaalt dit ook in goed werkgeverschap, betrouwbaar partnerschap voor opdrachtgevers, delen met de maatschappij (o.a. door pro deo opdrachten voor en donaties aan goede doelen) en aandacht voor het milieu.