Wij zoeken
een afstudeerder
Geen moment is hetzelfde. Iedere klant is anders. En elke dag een nieuw avontuur!

Wil jij als afstudeerder hét verschil maken? In een hecht en ambitieus team, waarin jij gezien en gehoord wordt? Dan zit je bij Bisnez op je plek. Wij staan onze opdrachtgevers met raad en daad bij, om hun strategie te concretiseren en te operationaliseren. Dat doen wij niet door tegenover ze te gaan zitten, maar door naast ze te gaan staan.

Wij begeleiden verandertrajecten die zorgen voor een effectieve organisatie van de bedrijfsvoering, goede processen rondom informatie en besturing en grip op het realiseren van de doelen van een organisatie. Dat doen wij voor opdrachtgevers in het publieke en het bedrijfsleven domein (zoals gemeenten en ministeries, maar bijvoorbeeld ook de politie).

Jouw afstudeeropdracht

In opdracht van Bisnez doe jij onderzoek naar de ontwikkelingen, uitdagingen en best practices voor het succesvol implementeren en uitvoeren van strategisch portfolio management. Je maakt gebruik van eerdere onderzoeksresultaten, benchmarks, artikelen en interviews. En geeft aan op welke wijze organisaties het best ondersteund kunnen worden in het bereiken van hun doelen, ten aanzien van de implementatie en uitvoering van strategisch portfolio management.

Als afstudeerder word jij onderdeel van ons team. Je wordt intensief begeleidt door een senior collega en mag direct mee naar de klant, waar jij in gesprek gaat voor jouw onderzoek. Uit jouw onderzoek komen de belangrijkste uitdagingen én faalfactoren bij het bereiken van veranderambities naar voren. Ook onderzoek je de belangrijkste ontwikkelingen binnen het gehanteerde portfoliomanagementproces. Je focust je hierbij op de sectoren: rijksoverheid & uitvoeringsorganisaties, lokale overheid, zorg & onderwijs en nuts & utilities (energie/waterschappen).

De onderzoeksresultaten verwerk je in een rapport. Op basis van een kwantitatief en kwalitatief onderbouwde analyse, schets jij hoe de propositie van Bisnez zich moet ontwikkelen om maximaal in te kunnen spelen op de klantbehoeften. In dit rapport zijn tevens relevante benchmarks ontwikkeld, getoetst en ingevuld.

Portfoliomanagement
Organisaties moeten zich steeds sneller kunnen aanpassen aan deze ontwikkelingen met als gevolg een sterk groeiende veranderagenda. De complexiteit zit daarbij niet alleen in de hoeveelheid van veranderinitiatieven, maar ook de onderlinge afhankelijkheid hiertussen. Voor veel organisaties is het lastig om dit goed te managen, waardoor alles tegelijkertijd de uitvoeringorganisatie in gaat. Daar gaat portfoliomanagement over. Wil je meer weten over onze ideeën over portfoliomanagement, klik dan hier

Gaat dit over jou?

Jij bent analytisch, communicatief sterk en goed in plannen, presenteren, organiseren en het opstellen van rapportages. Verder ben je empathisch, enthousiast en neem je graag initiatief.

Dit breng jij verder mee

• WO-achtergrond met een focus op bedrijfs-/bestuurskunde, organisatiewetenschappen of bedrijfseconomie;
• Relevante ervaring naast je studie.

Dit krijg jij van ons

• Marktconform stagevergoeding;
• Doorgroeimogelijkheid om na afstuderen in dienst te komen;
• Een team dat elkaar zowel binnen als buiten werktijd opzoekt, bijvoorbeeld tijdens één van onze borrels, diners of teamevents.

Ja ik wil deze functie!

Herken jij jezelf in bovenstaande vacature? Spreekt onze verbondenheid en ambitie om opdrachtgevers iedere dag weer het beste van onszelf te geven jou aan? Reageer dan op deze vacature door je CV met motivatiebrief t.a.v. Annette Kramer te sturen naar solliciteren@bisnez.com. Ook voor vragen zijn we via dit mailadres bereikbaar.

Zien wij een match, dan gaan we graag met je in gesprek!