Wij zoeken
een afstudeerder in de zorg
Geen moment is hetzelfde. Iedere klant is anders. En elke dag een nieuw avontuur!

Wil jij als afstudeerder hét verschil maken? In een hecht en ambitieus team, waarin jij gezien en gehoord wordt? Dan zit je bij Bisnez op je plek. Wij staan onze opdrachtgevers met raad en daad bij, om hun strategie te concretiseren en te operationaliseren. Dat doen wij niet door tegenover ze te gaan zitten, maar door naast ze te gaan staan.

Wij begeleiden verandertrajecten die zorgen voor een effectieve organisatie van de bedrijfsvoering, goede processen rondom informatie en besturing en grip op het realiseren van de doelen van een organisatie. Onze opdrachtgevers bevinden zich in diverse sectoren, zoals de Zorg, Rijksoverheid, Gemeentelijke overheid en de Corporate-sector.

Jouw afstudeeropdracht

In opdracht van Bisnez doe jij onderzoek naar de instroom, doorstroom en uitstroom in de zorg. Komen patiënten op de juiste plek binnen? Krijgen ze de juiste hulp? Houden ze niet de verkeerde bedden bezet of te lang bezet? Vragen die momenteel van wezenlijk belang zijn om de zorg toekomstbestendig te organiseren. Een efficiënte doorstroom van patiënten door de keten zal bijdragen aan de kwaliteit van zorg voor patiënten en resulteert in slimmer gebruik van de beperkte personele capaciteit in de zorg.

In dit onderzoek voer je kwalitatief en kwantitatief onderzoek uit. Je verzamelt bestaande kennis vanuit de literatuur, neemt interviews af met professionals in de zorg, stelt vragenlijsten op, en analyseert de uitkomsten. Op basis van jouw onderzoek schrijf je samen met een aantal ervaren collega’s mee aan een advies voor de zorg sector.

Uit jouw onderzoek komen de belangrijkste uitdagingen naar voren. Het geeft zicht op de plekken in de zorgketen waar patiënten niet goed doorstromen, en kan inzicht bieden in waar mogelijk extra capaciteit is, zoals beschikbare bedden en personeel, die nog onvoldoende wordt benut.

De onderzoeksresultaten verwerk je in een rapport. Op basis van een kwantitatief en kwalitatief onderbouwde analyse, schets jij daarnaast oplossingsrichtingen om de doorstroom van patiënten in de zorgketen te verbeteren. In dit rapport zijn tevens relevante voorbeelden uitgewerkt uit de literatuur waar we van kunnen leren.

Gaat dit over jou?

Jij bent analytisch, communicatief sterk en bent goed in zelfstandig plannen, presenteren, organiseren en het opstellen van rapportages. Verder ben je empathisch, enthousiast en neem je graag initiatief. En heb je affiniteit met de zorgsector.

Dit breng jij verder mee

  • WO-achtergrond met een focus op bedrijfs-/bestuurskunde, organisatiewetenschappen, veranderkunde, health management, of iets vergelijksbaars
  • Je hebt ervaring met het uitvoeren en analyseren van onderzoek (enquêtes en interviews)

Dit krijg jij van ons

  • Marktconform stagevergoeding;
  • Doorgroeimogelijkheid naar projectmanager of management consultant
  • Een team dat elkaar zowel binnen als buiten werktijd opzoekt, bijvoorbeeld tijdens
    één van onze borrels, diners of teamevents.

Ja ik wil deze functie!

Solliciteer en stuur je CV met motivatiebrief t.a.v. Annette Kramer naar solliciteren@bisnez.com. Ook voor vragen zijn we via dit mailadres bereikbaar. Zien wij een match? Dan gaan we graag met je in gesprek!