Bisnez Live Borrel 2024
Een duik in duurzaam succes

Woensdag 12 juni 2024 organiseren we opnieuw onze jaarlijkse Bisnez Live Borrel. Een event waar we jou graag verwelkomen om samen met andere young professionals, onder genot van een heerlijk walking dinner en een gezellige borrel, een inspiratievolle avond te beleven.
Meld je nu aan!

Thema 2024
Een duik in duurzaam succes

Hoe realiseer je blijvend succes? Tijdens ons evenement willen we verkennen hoe we duurzaamheid kunnen integreren in alle aspecten van ons streven naar succes. We willen ideeën delen, ervaringen uitwisselen en elkaar inspireren.

Gastsprekers Teun de Nooijer en Rosanne Warmerdam delen tijdens twee inspirerende lezingen kennis, ervaring en verrassende inzichten uit de topsport en wetenschap. Op het eerste gezicht twee totaal verschillende werelden, maar toch delen ze een aantal gemeenschappelijke factoren: de intrinsieke motivatie om altijd te blijven leren en te investeren in (persoonlijke) ontwikkeling op een gezonde manier. Hoe ontwikkel je een mindset waarbij je elke dag wakker wordt met de vragen als: “Waar kan ik me vandaag weer op verbeteren? En wat is de relatie tussen gezondheid en duurzaamheid?

Locatie & Tijd

We ontmoeten elkaar deze avond bij ECC in Leiden (Haagse Schouwweg 10).
Inloop is van 18:00 uur tot 18:30 uur. De avond eindigt rond 22:00 uur.

Bij ECC is ruime parkeergelegenheid aanwezig (gratis) en ook met het openbaar vervoer of fiets is de locatie prima te bereiken.

Uiteraard wordt voor eten en drinken gezorgd in de vorm van een gezellige borrel en een walking dinner.

Sprekers
Teun de Nooijer

Teun de Nooijer is één van Nederlands meest succesvolle sporters aller tijden. Hij won als hockeyinternational vier Olympische medailles, waaronder twee keer goud in 1996 (Atlanta) en 2000 (Sydney). Daarnaast werd hij één keer wereldkampioen, één keer Europees kampioen en won hij zes keer de Champions Trophy. Met zijn fantastische passing en briljante spelinzicht wordt hij ook wel de ‘Johan Cruijff’ van het hockey’ genoemd, mede omdat hij jarenlang met rugnummer 14 heeft gespeeld.

Na zijn hockey carrière ging Teun een nieuwe uitdaging aan als teammanager bij voetbalclub AZ waar hij tot aan het einde van het seizoen 2014-2015 werkzaam is geweest. Met ingang van het seizoen 2016/2017 werd hij hoofdtrainer van de hockeysters van Bloemendaal. Momenteel is hij partner bij een executive search kantoor en werkt hij als hockey-analist voor Viaplay.

Rosanne Warmerdam

Rosanne Warmerdam heeft een ongekende passie om meer te leren over gezondheid. Haar master in Biomedische Wetenschappen haalde ze aan de Universiteit Leiden. Zowel bij onderzoeksgroepen aan de Universiteit Leiden, Universiteit van Amsterdam en Calgary deed zij ervaring op in het lab.

Tijdens de studie Biomedische Wetenschappen en in het onderzoek word je vaak uitgedaagd om meer te leren over de mens in relatie tot ziekte. Rosanne had een andere fascinatie; zij wilde meer leren over de mens in relatie tot gezondheid. Wat is gezondheid? En wanneer ben je gezond?

Rosanne is mede-oprichter van Healthblocks en The Panda Network.

Ben jij er ook bij?
Vul dan nu
het aanmeldformulier in.
Voorproefje

Nieuwsgierig naar de Bisnez Live Borrel? Kijk alvast een sfeerimpressie van de editie van afgelopen jaar in het Spoorwegmuseum in Utrecht.