Bisnez Live Borrel 2023
Van droom naar bestemming

Woensdag 14 juni 2023 organiseren we opnieuw onze jaarlijkse Bisnez Live Borrel. Een event waar we jou graag verwelkomen om samen met andere young professionals, onder genot van een heerlijk walking dinner en een gezellige borrel, een inspiratievolle avond te beleven.

Meld je nu aan!

Dromen waar maken

Of je nu kleine of grote dromen hebt; dromen zijn het waard om na te jagen! Zo is Bisnez 20 jaar geleden ook begonnen: vanuit de droom van oprichter Frans den Boer om voor zichzelf te starten. Onze 20e verjaardag vormt de inspiratiebron voor het thema van dit jaar: Van droom naar bestemming. Tijdens de Bisnez Live Borrel 2023 willen wij jou enthousiasmeren en motiveren om jouw dromen achterna te gaan.

Sprekers
Florian Dirkse & Michiel van Vugt

Dit jaar hebben we twee keynotesprekers op het podium staan. We stellen ze hieronder kort aan je voor.

Florian Dirkse, wereldreiziger én co-founder van The Ocean Cleanup, neemt je mee in een inspirerend verhaal over passie, lef, uitdagingen, duurzaamheid, teamspirit, een andere weg bewandelen en durven doen!
Michiel van Vugt is directeur bij een vermogensbeheerder, schrijft boeken en maakt de podcast Je Geld en/of Je Leven. Tijdens zijn keynote deelt hij inzichten over slimmere beslissingen nemen, waardoor je leven beter wordt en leert ons waakzaam te zijn voor de valkuilen die dromen waarmaken op de lange baan schuiven.

Waar en wanneer

Datum: woensdag 14 juni 2023
Locatie: Utrecht (de locatie staat in de bevestigingsmail)
Tijd: 18:00 uur tot ca. 22:00 uur (inloop tot uiterlijk 18:30 uur)

Ben jij er ook bij?
Vul dan nu
het aanmeldformulier in.
Voorproefje

Nieuwsgierig naar de Bisnez Live Borrel? Kijk alvast een sfeerimpressie van de editie van afgelopen jaar.