Verandering als constante

en de balans tussen innovatie en prestatie
Wim Nieuwenhuis
Management Consultant
Peter Noordam
Management Consultant

Bedrijven worden continu geconfronteerd met nieuwe ontwikkelingen. Denk alleen al aan de veranderingen onder invloed van globalisering en digitalisering die steeds sneller gaan. Er wordt verwacht snel te reageren en de organisatie hierop aan te passen. Een uitdaging, want hoe sluit je jouw organisatie optimaal aan bij de veranderende toekomst en zorgt je tegelijkertijd dat de prestaties iedere dag weer optimaal zijn?

Centrale rol proces- of keteneigenaar

In dit zevende boek uit de Bisnez boekenreeks geven wij een aantal inzichten, inspirerende voorbeelden en handreikingen hoe met innovatiemanagement om te gaan. Daarbij zien wij een centrale rol voor de proces- of keteneigenaar. We vullen zijn rol verder in en geven hem concrete handvatten voor het managen van innovaties.

We hebben geprobeerd in dit boek weg te blijven van ingewikkelde theoretische modellen. We willen jou als verantwoordelijke ondersteunen met praktische voorbeelden waarmee je geïnspireerd de dynamiek het hoofd kan bieden en voorloper blijft in jouw omgeving.

Dit boek is te bestellen voor € 19,95. Stuur een email naar info@bisnez.com met jouw NAW gegevens en je ontvangt het boek!

Wim Nieuwenhuis
Management Consultant
Peter Noordam
Management Consultant