Nieuwe collega gestart bij Bisnez: Marcel den Boer

Bisnez groeit!

Dit interview is verschenen op Consultancy.nl

Marcel den Boer is als projectmanager gestart bij Bisnez. “Ik wilde mezelf graag verder ontwikkelen op het gebied van projectmanagement en heb een bijzondere interesse voor organisatieverandering. De combinatie hiertussen vond ik bij Bisnez”, aldus Den Boer over zijn keuze voor het adviesbureau.

De afgelopen vier jaar werkte Den Boer voor Koninklijke Otolift Trapliften. “Daar startte ik tijdens mijn studie bedrijfskunde aan de Hogeschool Rotterdam als stagiair op de serviceafdeling. Vervolgens ben ik al snel aan de slag gegaan als applicatiebeheerder van Salesforce. Vandaaruit heb ik een aantal software-implementaties geleid op het Salesforce-platform. Daarna heb ik als interimmanager mogen werken voor dochterondernemingen van Otolift in Nederland, Italië en België.”

Na het leiden van verschillende projecten bij Otolift kreeg hij de smaak te pakken, en met zijn overstap naar Bisnez kan hij zich nu verder ontwikkelen op dit gebied. “Daarbij spreekt ook de menselijke benadering van Bisnez – zowel richting de medewerker als de opdrachtgever – mij erg aan”, legt hij uit. “Bisnez wil graag naast haar opdrachtgevers zitten in plaats van daar tegenover. Dit is iets wat bij mij past.”

Vanuit Bisnez wordt enthousiast gereageerd op het binnenhalen van Den Boer. “We zijn enorm blij met zijn komst”, aldus MT-lid Wim Nieuwenhuis. “Marcel is een bevlogen en resultaatgerichte projectmanager met oog voor zijn collega’s. Hij heeft een sterke focus voor het proces en zoekt continu naar verbetering. Zijn motivatie, ambitie en energie zijn aanstekelijk. Het is mooi dat we zo’n talent aan ons kunnen binden.”

Bisnez wil graag naast haar opdrachtgevers zitten in plaats van daar tegenover. Dit is iets wat bij mij past.
Marcel den Boer

Inmiddels heeft Den Boer de eerste weken achter de rug. “Ik ben direct gestart bij een mooie opdrachtgever en heb meteen veel vertrouwen gekregen. Er staan veel collega’s klaar om je te helpen met vragen en goede adviezen. Dit geeft vertrouwen in de toekomst en maakte de start leerzaam.”

Het starten vanuit huis viel hem mee. “Vooraf leek me dit lastiger dan het uiteindelijk was! Digitaal hebben we allemaal inmiddels wel onze weg gevonden denk ik. Je moet wel bewust momenten inplannen om kennis te maken, je loopt elkaar immers niet meer tegen het lijf. Daarnaast zijn er veel collega’s die spontaan belden om kennis te maken en te vragen hoe de eerste weken waren. Gelukkig kunnen we nu weer iets vaker naar kantoor!”

Gevraagd naar wat hem het meeste is opgevallen gedurende zijn eerste weken wijst hij onmiddellijk op zijn nieuwe collega’s. “Het is mooi om te zien hoe iedereen voor elkaar klaarstaat en probeert elkaar te helpen.”

Vooruitblikkend op zijn ambitie voor de komende tijd is hij even kort als helder. “Een uitstekende projectmanager worden, daarna zien we wel verder!”

Collega’s gezocht!

Om aan de vraag van onze opdrachtgevers te kunnen voldoen zoeken we projectmanagers en management consultants die ons team komen versterken. Kijk op onze pagina Werken bij Bisnez voor alle vacatures.