Nicoline Silvis sluit zich aan bij Bisnez

Profielschets en interview door Consultancy.nl

Bisnez heeft zich versterkt met Nicoline Silvis. “Bij Bisnez hoop ik klanten echt verder te helpen in het bereiken van hun ambitie en het oplossen van hun problemen”, aldus de kersverse Projectmanager.

Silvis brengt zo’n acht jaar ervaring als adviseur en manager mee naar Bisnez. In 2013 voltooide ze haar master Finance & Investments aan de Erasmus Universiteit. Daarna trapte ze haar carrière af op de risk management-afdeling van Rabobank.

“In mijn ruim vijf jaar bij Rabobank heb ik in verschillende rollen veel geleerd over asset & liability management en het managen van projecten. Ook heb ik de voorkant van de bank gezien”, licht Silvis toe. Vervolgens maakte ze “na wat omzwervingen” de overstap naar de RET, het Rotterdamse openbaar vervoersbedrijf. “Hier werkte ik ruim een jaar in de rol van service manager OV Betalen. In deze rol was ik verantwoordelijk voor de serviceafspraken met de grootste leveranciers voor de ov-chipkaartapparatuur in de metrostations, trams en bussen in regio Rotterdam.”

Wat me aanspreekt bij Bisnez zijn de mensen, de persoonlijke aanpak en de ambitie die iedereen heeft.
Nicoline Silvis
Vliegende start

Het afgelopen najaar ging Silvis op zoek naar een nieuwe uitdaging. Daarbij kwam Bisnez al snel op haar vizier. “Ik kende Bisnez al vanuit mijn tijd bij Rabobank. Toen ik me aan het oriënteren was op een nieuwe baan kwam Bisnez weer voorbij.”

De hernieuwde kennismaking beviel onmiddellijk. “Wat me aanspreekt bij Bisnez zijn de mensen en de persoonlijke aanpak, de ambitie die iedereen heeft en de mogelijkheid om veel verschillende organisaties van binnen te zien. Bisnez kent een unieke bedrijfscultuur. Verder vind ik ook de nuchterheid en praktische aanpak van Bisnez erg aansprekend. Daarnaast vind ik het gewoon erg leuk om organisaties verder te helpen en hier een bijdrage in te kunnen leveren.”

Ze hakte de knoop dan ook al gauw door, en sloot zich aan bij het adviesbureau uit Bergambacht. “Inmiddels werk ik al zo’n anderhalve maand bij Bisnez en ik had een vliegende start. Op mijn eerste werkdag kon ik direct starten op een project waar al een andere Bisnez-collega actief was. Ondanks het thuiswerken viel toch direct de persoonlijke aandacht en oprechte interesse van collega’s op, dit was echt een warm welkom.”

We kennen Nicoline al uit haar tijd bij de Rabobank. We zijn trots dat ze een aantal jaar later bij ons in dienst wil treden
Wim Nieuwenhuis, MT-lid Bisnez
Project bij de Rijksoverheid

Momenteel ondersteunt Silvis de implementatie van een nieuwe applicatie binnen de Rijksoverheid. “Naast de technische stappen die moeten worden ondernomen en afstemming met gebruikers, is ook de veranderkant van deze opdracht erg belangrijk. Er ligt in deze opdracht dus ook veel focus op communicatie, de verbinding opzoeken en mensen meekrijgen. Het project is geslaagd als iedereen naar tevredenheid met de nieuwe applicatie werkt.”

Vanuit Bisnez wordt enthousiast gereageerd op het binnenhalen van Silvis. “We kennen Nicoline al uit haar tijd bij de Rabobank. Sindsdien is het contact gebleven. We zijn trots dat ze een aantal jaar later bij ons in dienst wil treden”, aldus MT-lid Wim Nieuwenhuis. “Naast haar vakmanschap brengt ze een aanstekelijk enthousiasme mee. We zijn dan ook heel blij met haar komst.”

Collega’s gezocht!

Om aan de vraag van onze opdrachtgevers te kunnen voldoen zoeken we projectmanagers en management consultants die ons team komen versterken. Kijk op onze pagina Werken bij Bisnez voor alle vacatures.