Lisette Harrewijn begonnen bij Bisnez

Starter Lisette in gesprek met Consultancy.nl

Lisette Harrewijn heeft zich vers vanuit de schoolbanken aangesloten bij Bisnez. “Ik ben enorm gedreven om mijn carrièrepad te gaan uitstippelen en weet dat ik bij Bisnez veel ruimte en kansen krijg om mezelf te ontwikkelen”, aldus de startende projectmanager.

Harrewijn doorliep de opleiding Trend Research en Concept Development aan Fontys Hogescholen. “Daar heb ik geleerd door middel van analyses concepten te bedenken die inspelen op een probleem dat door de opdrachtgever wordt ervaren. Ik werkte vanaf mijn eerste jaar al projecten uit voor opdrachtgevers in het werkveld.”

Dit beviel haar zo goed dat ze meteen wist dat ze hiermee wilde doorgaan. “Het implementeren van een idee, aansturen van het projectteam en ervoor zorgen dat de wensen en behoeften van de opdrachtgever gehoord worden om uiteindelijk een project tot een succes te brengen, dat vind ik geweldig.”

Spannende tijd om als starter aan de slag te gaan

Zo begon de zoektocht naar een werkgever waar ze dit in de praktijk kon brengen. “Ik wilde een baan die me uitdaagt maar ook helpt groeien. Wat mij echt aansprak tijdens mijn sollicitatiegesprekken was het enthousiasme. Bisnez is niet alleen goed voor de opdrachtgever, maar ook voor de medewerkers. Alle collega’s staan voor elkaar klaar en helpen elkaar naar een hoger niveau te komen door kennis te delen.”

Inmiddels heeft Harrewijn de eerste twee maanden erop zitten. “Ik vind het fantastisch”, blikt ze enthousiast terug op haar start. “Het is natuurlijk heel spannend om in deze tijden als starter te beginnen omdat je veel alleen achter je laptop zit, maar Bisnez probeert echt de verbinding te zoeken. Je merkt dat je welkom bent en dat je handvatten krijgt om te leren, te groeien en je eigen weg te zoeken.”

“Ik word graag in het diepe gegooid, maar wel met een hulplijn als het noodzakelijk is”, legt ze uit. “Dat is wat ik zocht en dat heb ik bij Bisnez gevonden. En een telefoontje van een collega met oprechte interesse doet iedereen goed in deze tijden, maar bij Bisnez gebeurt het ook daadwerkelijk.”

Ik waardeer de kansen en ruimte die Bisnez biedt om mezelf te ontwikkelen enorm
Lisette Harrewijn
Eerste opdracht samen met ervaren collega

Haar eerste klus doet ze in de energiesector. “Ik zit bij een ervaren Bisnez-collega op de opdracht, waar ik als PMO aan de slag ben gegaan. Zo krijg ik veel mee van het project, wat erg leerzaam is. Daarnaast is het voor mij leuk om te zien hoe een Bisnez-collega het project aanpakt, door mee te werken leer je toch het meeste. Ook krijg ik genoeg ruimte om input te geven en een eigen manier van werken te creëren. Op die manier haal je ook de meeste energie uit je werk.”

Daarbij komen de “creatieve elementen” uit haar studie ook goed van pas, zo legt ze uit. “Met een open blik op zoek gaan naar een oplossing is daar een voorbeeld van. Daarnaast heb ik door mijn studie goed leren kijken waar de behoeften bij diverse partijen zitten – wat wil iemand nou echt en wat leeft er in de maatschappij. Vaardigheden die altijd nuttig zijn.”

Jonge talenten zijn een verrijking voor ons bedrijf. Lisette brengt frisse ideeën en veel energie mee.
Wim Nieuwenhuis, MT lid bij Bisnez
Vol verwachting de toekomst in

Nu Harrewijn haar eerste ervaringen heeft opgedaan kijkt ze vol verwachting naar de toekomst. “Ik waardeer de kansen en ruimte die Bisnez biedt om mezelf te ontwikkelen enorm, en dus steek ik al mijn energie in Bisnez om bij te dragen aan de groei van dit bedrijf. Juist omdat ik starter ben met een studie die binnen de sector relatief onbekend is en daardoor met andere ideeën kan komen die kunnen bijdragen.”

Die ideeën verwelkomt Bisnez met open armen, vertelt Wim Nieuwenhuis, vanuit het MT verantwoordelijk voor de werving. “Jonge talenten zijn een verrijking voor ons bedrijf. Lisette brengt frisse ideeën en veel energie mee. Ze is direct aan de slag met een uitdagende opdracht. Het begin van een mooie carrière!”

Collega’s gezocht!

Om aan de vraag van onze opdrachtgevers te kunnen voldoen zoeken we projectmanagers en management consultants die ons team komen versterken. Kijk op onze pagina Werken bij Bisnez voor alle vacatures.