Landelijke Projectcontroldag

Voor projectcontrollers werkzaam bij de (semi-) overheid

Donderdag 7 november vindt de tweede editie van de Landelijke Projectcontroldag plaats, een dag voor en door projectcontrollers die werkzaam zijn bij de (semi-)overheid.

Na het evenement vorig jaar voor het eerst te hebben georganiseerd, hebben initiatiefnemers Gemeente Rotterdam, Rijkswaterstaat en het Rijkvastgoedbedrijf (de vastgoedorganisatie van de Rijksoverheid) hun krachten opnieuw gebundeld om een tweede editie te organiseren. Het kernteam verantwoordelijk voor de organisatie bestaat uit: Petra van den Herik, Karin Meijer, Arnold Timmer, Anouk Bosgoed, Inger Döll en Ronald Giezen.

De Landelijke Projectcontroldag 2019 vindt plaats in het LEF Future Center in Utrecht, en biedt deelnemers een gevarieerd aanbod van sprekers, workshops en mogelijkheden om te sparren en te netwerken.

Hoofdspreker dit jaar is onze algemeen directeur Peter-Willem van Lindenberg. Over de jaren heen heeft hij uitgebreide ervaring opgedaan in de ‘projectenwereld’, met een focus op de (semi)publieke sector. Als projectdirecteur, concerncontroller of adviseur ondersteunt hij beslissers bij het realiseren van veranderdoelen.

Tijdens zijn keynote presentatie zal Peter-Willem zijn visie op projectcontrol delen en de aanwezigen inspireren hoe ze de rol van verbindende navigator op zich kunnen nemen.

Voor meer informatie over de workshops die gegeven worden zie Consultancy.nl