Meld je nu aan voor het Bisnez Starterdiner op 17 januari!

Maak kennis met Bisnez en dineer met ons in Rotterdam.

Wil jij na je afstuderen direct aan de slag als management consultant of projectmanager binnen een professionele, inspirerende en mensgerichte werkomgeving? Wil je vanaf dag één verantwoordelijk zijn voor het naar tevredenheid afronden van een opdracht? Zoek jij een plek waar dit mogelijk is dankzij goede begeleiding en coaching door ervaren collega’s? Wil je jezelf ontwikkelen op professioneel en persoonlijk vlak en wil je werken in een omgeving waar opdrachtgever en medewerker centraal staan? Kom dan kennis maken met Bisnez!

Op 17 januari 2019 organiseren wij het Bisnez Starterdiner. Tijdens een informeel en ontspannen diner leren wij jou graag beter kennen en vertellen wij je alles over het werken als consultant of projectmanager bij Bisnez.

Wie zijn wij?

Bisnez is een management- en adviesbureau gericht op het realiseren van verandering bij onze opdrachtgevers. Wij opereren waar processen, informatie en control samenkomen. Onze opdrachtgevers zijn organisaties uit de private en de publieke/non-profit sector. We hebben op dit moment ruim 50 medewerkers in vaste dienst. Er is veel aandacht voor de mens, zowel voor de eigen medewerkers als de mens achter de opdrachtgever. Onze platte organisatie structuur zorgt voor korte lijntjes en makkelijk te bereiken collega’s. Er wordt veel waarde gehecht aan sociale cohesie binnen het bedrijf en er worden dan ook diverse activiteiten door het jaar georganiseerd. Bisnez is een hechte en oprechte organisatie met een ambitieuze club mensen. Afgelopen jaren waardeerden medewerkers Bisnez gemiddeld met een 8.

Aanmelden

Ben je enthousiast en wil je met ons kennis maken? Kwalificeer je dan voor het starterdiner! Stuur je CV voor 11 januari naar starterdiner@bisnez.com en vertel in drie zinnen waarom wij jou moeten uitnodigen. Je krijgt uiterlijk 15 januari te horen of je uitgenodigd wordt.

Als je je hebt aangemeld voor 1 januari hoor je voor 10 januari of je geselecteerd bent. Voor meer informatie over werken bij Bisnez en onze vacatures , zie Werken bij Bisnez en volg ons op LinkedIn.