Bisnez verwelkomt twee nieuwe collega's

Debbie van Urk en Jaap Verdonk gestart bij Bisnez

We zijn trots dat we weer twee nieuwe krachten hebben kunnen toevoegen aan ons team! Sinds kort zijn Debbie van Urk en Jaap Verdonk werkzaam bij ons als respectievelijk management consultant en projectmanager. Debbie maakte de overstap vanuit KPMG en Jaap vanuit softwaregigant SAP. Consultancy.nl nam een interview met hen af. Hieronder enkele highlights.

Het hele interview lezen? Ga naar Consultancy.nl

Debbie van Urk

Sinds enkele weken is Debbie werkzaam voor Bisnez. Bij haar vorige werkgever KPMG bekleedde ze eveneens de rol van management consultant; “Ik werkte als senior consultant bij KPMG, hier heb ik mooie opdrachten mogen doen en veel geleerd. Ik heb zesenhalf jaar met inspirerende collega’s morgen werken aan uitdagingen binnen de financiële functie van diverse organisaties in met name de (semi)publieke sector en in de zorg.”

In toelichting op haar start bij Bisnez geeft Van Urk aan te hebben gekozen voor het bureau omdat het een mensgerichte organisatie is die dingen anders doet: “Dit was voor mij een reden waarom ik graag in gesprek wilde komen met Bisnez. De organisatiecultuur en -structuur spraken me erg aan! Ik hoorde dat Bisnez oog heeft voor de mens, zowel de mens achter de opdrachtgever als de mens achter de medewerker. In gesprek met Bisnez en zeker nu ik er werk, merk ik hoe hier invulling aan gegeven wordt.”

Eén van de geldende normen bij Bisnez is: ‘Bij Bisnez kun je niets worden behalve goed in je werk’. Hoe mooi is dat?
Debbie van Urk - Management Consultant bij Bisnez
Jaap Verdonk

Naast Debbie startte recentelijk ook Jaap bij Bisnez. Voordat hij als projectmanager aan de slag ging bij zijn nieuwe werkgever, was hij voor zes maanden actief als afstudeerder bij softwareontwikkelaar SAP. Daarvoor was hij als Business Development Assistent werkzaam bij energie- en automatiseringsmultinational ABB, waar hij eerder ook stage liep.

Verdonk is blij vrijwel direct vanuit de schoolbanken bij Bisnez terecht te zijn gekomen: “Momenteel is het een geweldige tijd om als starter de arbeidsmarkt te betreden. Zelf had ik diverse opties, maar ik heb uiteindelijk toch gekozen voor Bisnez. Niet alleen omdat het werk dynamisch en uitdagend is, maar vooral omdat ik een goed gevoel kreeg bij het bedrijf. Het werk kan nog zo leuk lijken, uiteindelijk zal je je toch thuis moeten voelen bij je nieuwe werkgever. Voor mij was het hoge ‘walk your talk’-gehalte dat Bisnez liet zien doorslaggevend in mijn keuze.”

Groei is nodig om aan vraag van opdrachtgevers te voldoen

Bisnez is zeer blij met de komst van Debbie van Urk en Jaap Verdonk. Peter-Willem van Lindenberg, directeur Bisnez: “We zijn altijd op zoek naar enthousiaste en ambitieuze projectmanagers en consultants met een academisch werk- en denkniveau. Mooi om te zien dat we een aantrekkelijke werkgever zijn voor zowel professionals met al enige ervaring als ook voor starters. Debbie en Jaap hebben hun plek al snel weten te vinden. En we hopen dat we nog meer mensen aan ons weten te binden. Groei van Bisnez is namelijk nodig om aan de toenemende vraag te voldoen van onze opdrachtgevers.”