Bisnez verwelkomt drie nieuwe young professionals

Bisnez heeft het team versterkt met Annabel Gijsbertsen, Koen Wesselink en Yasmine Sengonul. “Drie jonge, ambitieuze collega’s met uiteenlopende achtergronden en alle drie enthousiast geworden over paars en oranje”, aldus hun kersverse werkgever. Een korte introductie.

De Utrechtse Annabel Gijsbertsen genoot haar opleiding in het zuiden van het land, met Hotel Management in Maastricht en een master Organization Studies in Tilburg. Naast de vakinhoudelijke ontwikkeling, leerde ze in deze periode hard te werken, goed te communiceren en zichzelf te presenteren, zo vertelt ze.

Na een korte tijd als recruiter te hebben gewerkt, trok een nieuwe uitdaging en ander vak haar aan: “Via een familielid kwam ik op de lijn bij Bisnez. In de gesprekken leerde ik over Bisnez, de dienstverlening en waar het bedrijf voor staat. Wat ik hoorde over de onderlinge verbinding tussen de collega’s sprak me direct erg aan.”

Na een vlot sollicitatieproces kon Annabel aan de slag, maar niet voordat ze eerst nog even een aantal vulkanen en zoutvlaktes op het zuidelijk halfrond had verkend: “Al wat jaren geleden ontstond mijn droom om na mijn studie een lange reis te maken door Centraal- en Zuid-Amerika. Na drie maanden vol nieuwe ontmoetingen en persoonlijke groei, ben ik klaar voor mijn nieuwe avontuur bij Bisnez.”

Met Yasmine Sengonul heeft Bisnez nog een reislustig persoon in huis gehaald. Zij ging vlak voor haar start bij Bisnez nog op reis naar Azië, bestemming Sri Lanka. Direct daarna verliet ze Blaricum voor een terugkeer naar onze hoofdstad. Een drukke periode vol verandering, met als resultaat een eerste Bisnez-opdracht op fietsafstand van huis, bij de gemeente Amsterdam.

Yasmine behaalde haar master in Leadership & Changemanagement. Daarna zette ze bij Ochtendmensen haar eerste stappen in het werkende leven. “Daar heb ik een driejarig traineeship doorlopen met veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en de basis van het advies- en projectmanagementvak.”

Na haar traineeship kwam ze via headhunter Top of Minds in contact met Bisnez. Daarover zegt ze: “Bij Bisnez verliep de sollicitatie soepel en zo onwijs snel, ik had binnen drie weken een nieuwe baan. Het allerbelangrijkste voor mij is een fit met de bedrijfscultuur en die klik was er.”

“Ik leerde Bisnez kennen als een bedrijf waar mensen naar elkaar omkijken.”
Koen Wesselink

In een andere nieuwe collega, Koen Wesselink, vindt Yasmine een stadsgenoot. Na te zijn opgegroeid in Zeist, belandde Koen via Groningen in Amsterdam, waar hij inmiddels enige tijd woont. Als tussenstop werd ook nog Australië aangedaan, alwaar Koen na zijn schooltijd een tijdje rondtrok. “Daar heb ik echt geleerd om ook te genieten en stil te staan bij bijzondere momenten. Iets wat ik in mijn werk nu ook zoveel mogelijk probeer te doen.”

Deze ‘bedrijfskundige psycholoog’ houdt van (sportieve) uitdagingen: of het nu gaat om presteren in een roeiboot, op de fiets of bij de klant op kantoor; Koen is sporter in hart en nieren. Over zijn eerste baan: “Deze vond ik in coronatijd, een traineeship bij Vitens. Ik deed daar ervaring op met het doen van projecten, waarbij het werken met deadlines me erg aansprak.”

Op een van de projecten liep hij een Bisnez-collega tegen het lijf. Ze raakten in gesprek over het projectmanagementvak en Koen leerde zodoende Bisnez kennen als “een bedrijf waar mensen naar elkaar omkijken, iets dat ik daarna telkens bevestigd kreeg in de gesprekken die ik had met andere Bisnez-collega’s.”

De eerste klantopdracht

Bij Bisnez zijn Yasmine, Annabel en Koen alle drie direct van start gegaan op uitdagende opdrachten. Respectievelijk bij de gemeente Amsterdam, Zorggroep Apeldoorn en Achmea Bank.

Alle drie werken daar met een aantal Bisnez collega’s nauw samen aan de opdracht. Hierdoor worden ze niet zomaar in het diepe gegooid, maar werken als Bisnez-team samen aan een resultaat voor de opdrachtgever. Dit wordt beaamd door Koen: “Achmea Bank is een prettige omgeving om te werken en samen met mijn collega’s een impactvol resultaat neer te zetten.”

Ook zijn twee collega’s blikken met veel plezier terug op de eerste periode op de opdracht. Zo vertelt Yasmine over haar eerste klus namens Bisnez: “De start op een opdracht is altijd een dynamische tijd, waarbij veel nieuwe indrukken op je afkomen. Ik vind dat de meest leuke periode: uitgedaagd worden in nieuwe dingen.”

Annabel vult aan: “Enthousiast begon ik dit jaar direct op een opdracht bij Zorggroep Apeldoorn, samen met collega Evelien. De eerste maanden heb ik onwijze stappen gezet in het leren van het vak op zowel vakgericht als competentieniveau. Met behulp van Bisnez-collega’s heb ik een supertoffe opdracht kunnen doen en al veel kunnen leren in een korte tijd!”

Groei en ontwikkeling

Het uitvoeren van de eerste opdracht gaat voor Annabel, Yasmine en Koen hand in hand met de ontwikkeling als professional. Alle drie hebben uiteraard hun eigen ambities en doelstellingen, waarin naast persoonlijke groei en doorontwikkeling ook stappen zetten op het vakgebied centraal staan.

Zo laat Annabel weten “benieuwd te zijn naar de vakgebieden management en advies, hoe deze elkaar versterken en van beide te leren”. Yasmine geeft aan “juist meer ervaring te willen opdoen vanuit verdieping op het projectmanagementvak en zo te willen ontwikkelen op een meer sturende rol in projecten”.

Binnen Bisnez worden de drie daarbij op hun wenken bediend, met een uitgebreid persoonlijk ontwikkeltraject waarbij HR wordt gezien als maatwerk. Iedere persoon is tenslotte anders en kan zich op zijn of haar eigen unieke wijze ontwikkelen.

“Met Annabel, Yasmine en Koen hebben we ons versterkt met drie talentvolle en enthousiaste professionals.”
Uitbreiding

Het management van Bisnez is verheugd met de komst van de nieuwe collega’s. “Met Annabel, Yasmine en Koen hebben we ons versterkt met drie talentvolle en enthousiaste professionals. Ze brengen energie en zijn al direct intensief betrokken bij Bisnez. Hun gemene deler is onder meer dat ze zich makkelijk bewegen in organisaties, waardoor ze direct ook van toegevoegde waarde zijn bij onze opdrachtgevers”, aldus MT-lid Wim Nieuwenhuis.

Hij voegt toe dat in het kader van groei en ontwikkeling Bisnez dit jaar is gestart met ‘Bisnez Fundamentals’. “Dit is een bijzonder traject waarin young professionals bij Bisnez een gezamenlijk opleidingsprogramma wordt geboden. Hierin zoomen we in op de essentiële kennis en vaardigheden die nodig zijn om succesvol te opereren als consultant.”

“Maar wel altijd met paars-oranje accenten, dus vanuit de visie en het gedachtegoed van Bisnez. We geloven dat we op deze wijze onze collega’s nog meer ontwikkelmogelijkheden kunnen bieden en samen ambities kunnen waarmaken.”