Bisnez tekent Charter Diversiteit van de Sociaal Economische Raad

Ambitie om een diverse, inclusieve organisatie te zijn

Bisnez heeft vandaag, in de Week van de Ondernemer, het Charter Diversiteit ondertekend tijdens een bijeenkomst van SER Diversiteit in Bedrijf. Bisnez geeft aan hiermee dat diversiteit en inclusie (D&I) van meerwaarde zijn voor het bedrijf en dat het zich inspant om D&I op de werkvloer te bevorderen.

Bisnez wil een aantrekkelijke werkgever zijn voor iedere adviseur en projectmanager met ambitie. Een organisatie waarin zowel huidige als toekomstige medewerkers zich thuis voelen. Goed werkgeverschap en maatschappelijk verantwoord ondernemen zitten in het DNA van het bedrijf. Wij geloven dat mensen het beste tot hun recht komt wanneer ze werken in een bedrijf dat ze waardeert en waarbinnen zij hun ervaring en ambities kwijt kunnen.

Bisnez was één van de 24 werkgevers die deelnamen aan de ondertekenceremonie, die plaatsvond tijdens de Charterbijeenkomst Personeelstekort? Zo werf je waardevolle werknemers. Onder meer minister Karien van Gennip (Sociale Zaken en Werkgelegenheid), Søren Abildgaard (CEO T-Mobile Nederland) en Jacco Vonhof (voorzitter MKB Nederland) spraken hier over de aanpak van het personeelstekort.

Harry van de Kraats, dagvoorzitter en voorzitter van de Raad van Advies van SER Diversiteit in Bedrijf, overzag de ondertekenceremonie. “Ik ben blij dat het Charter Diversiteit zo in de belangstelling staat”, zei Van de Kraats. “Het is een mooi initiatief dat inmiddels honderden bedrijven in staat stelt om gestructureerd te werken aan verbetering van participatie van verschillende doelgroepen in onze samenleving. Het is belangrijk dat we hiermee doorgaan, want alleen dan kunnen we toegroeien naar een echt inclusieve arbeidsmarkt.”

010 Inclusief

Eerder dit jaar is Bisnez is toegetreden tot het Rotterdamse 010 Inclusief netwerk. Het platform 010 Inclusief werkt aan een Rotterdamse arbeidsmarkt waar plaats is voor iedereen. Ze stimuleren en faciliteren bedrijven en organisaties om in hun eigen werkomgeving diversiteit en inclusie te versterken.