Bisnez sponsort shorttrack talent Avalon Aardoom

Samenwerking met DOOR en Stichting Hartekind

Bisnez  sponsort shortrackster Avalon Aardoom in samenwerking met DOOR Training & Coaching en het goede doel Stichting Hartekind.

Avalon Aardoom is een aanstormend shorttrack talent en Nederlands kampioene. Drie jaar geleden werd ze geopereerd aan haar aangeboren hartafwijking en nu schaats ze haar Olympische droom in 2022 tegemoet. Avalon is ambassadrice van Stichting Hartekind en zet zich in om hartekinderen een betere toekomst te geven.

Bisnez en DOOR gaan Avalon ondersteunen in haar Olympische droom. Maar Stichting Hartekind zal in de marketinguitingen naar voren worden geschoven. Zo staan Bisnez & DOOR de schouderpositie op haar pak af voor het logo van Stichting Hartekind.

Op 10 december jl. is het contract met alle partijen getekend. De intentie is om komende vier jaar de samenwerking aan te gaan. ‘Bisnez staat voor ‘vertrouwen in verandering’ en veranderen kan alleen met een duidelijk doel voor ogen, daar willen we Avalon graag bij helpen’, aldus Peter-Willem van Lindenberg, algemeen directeur van Bisnez .

Vandaag is een persbericht (zie hieronder) uitgegaan om de samenwerking tussen Avalon Aardoom, Bisnez, DOOR Training & Coaching en Stichting Hartekind kenbaar te maken.

Voor vragen, neem gerust contact op met Barbara van Selst. Meer informatie over de betrokken organisaties, lees je via de verschillende websites:
www.avalonaardoom.nl
www.door.nl
www.hartekind.nl