Bisnez nieuw lid van 010 Inclusief-netwerk

Wim Nieuwenhuis
Management Consultant

Bisnez is toegetreden tot het Rotterdamse 010 Inclusief netwerk!

Bisnez wil een aantrekkelijke werkgever zijn voor iedere adviseur en projectmanager met ambitie. Een organisatie waarin zowel huidige als toekomstige medewerkers zich thuis voelen.

Goed werkgeverschap en maatschappelijk verantwoord ondernemen zitten in ons DNA. Wij geloven dat mensen het beste tot hun recht komt wanneer ze werken in een bedrijf dat ze waardeert en waarbinnen zij hun ervaring en ambities kwijt kunnen. Aandacht voor diversiteit en inclusie horen daarbij. Samen met 010 Inclusief is een plan van aanpak opgesteld om aan deze thema’s concreet invulling te geven.

Het platform 010 Inclusief werkt samen met SER Diversiteit in Bedrijf aan een Rotterdamse arbeidsmarkt waar plaats is voor iedereen. Ze stimuleren en faciliteren bedrijven en organisaties om in hun eigen werkomgeving diversiteit en inclusie te versterken.

Diversiteit & Inclusie

We willen een werkomgeving bieden waarin alle (toekomstige) werknemers tot hun recht komen. In ons werving- en selectieproces en ons HR beleid hebben we aandacht voor diversiteit en inclusiviteit, zodat Bisnez een organisatie is waar iedereen welkom is en zich thuis voelt. Lees hier meer…

Wim Nieuwenhuis
Management Consultant