Bisnez Live Borrel 2021 | Braintricks

Braintricks

Hoe vaak probeer jij invloed uit te oefenen op het gedrag van anderen? Op je werk richting je manager of collega’s, maar ook thuis naar je partner of in je vriendengroep? Een eerlijk antwoord zal waarschijnlijk luiden: continu! Bewust of onbewust proberen wij namelijk als mensen het gedrag van anderen te beïnvloeden en te veranderen om persoonlijke of zakelijke doelen te bereiken.

Jaarlijks organiseren wij de Bisnez Live Borrel voor young professionals. Dit jaar is het thema ‘Brain tricks’. Vanwege de coronamaatregelen is het niet mogelijk om iedereen fysiek uit te nodigen, daarom hebben we de mogelijkheid gecreëerd om zowel aanwezig te zijn als online deel te nemen aan het event.

Tijdens de (Online) Bisnez Live Borrel 2021 leer je de geheimen ontrafelen van gedragsbeïnvloeding, zodat je gedrag op een voorspelbare manier leert sturen. We nemen je mee in de uitdaging die ligt in het positief beïnvloeden van jouw gedrag én dat van anderen. Als keynote spreker zal Jan Reinder met zijn eigentijdse illusies en bizarre brain tricks laten zien hoe eenvoudig gedrag te sturen is. Deze psychologische illusionist zal onze hersenen misleiden en zal deze avond alles behalve voorspelbaar laten verlopen!

Deelnemen?

Wil je de Online Bisnez Live Borrel 2021 bijwonen, meld je dan voor 23 augustus aan via deze link.

Let op: het aantal deelnemers is gemaximeerd.