Best in class

Als u wilt gaan voor goud
Wim Nieuwenhuis
Management Consultant
Peter Noordam
Management Consultant

Technologische veranderingen, gewijzigde wet- en regelgeving, veranderende klantvoorkeuren, als manager bent u dagelijks bezig om in te spelen op externe ontwikkelingen. Organisaties die zich niet of te laat aanpassen maken zichzelf uiteindelijk overbodig. Daarmee worden wij, adviseurs en projectmanagers van Bisnez, steeds weer uitgedaagd om processen beter, slimmer en efficiënter te laten verlopen. Met elkaar bouwen we op die manier veel kennis en ervaring op. Als dank voor al die mooie opdrachten delen we graag onze ervaringen door ze te verwerken in dit boek.

Relevante prestatie-indicatoren en ‘best in class’ beschrijvingen

In dit boek geen zware, diepgravende studies met kwantitatieve onderbouwingen. Je vindt actuele ontwikkelingen, relevante prestatie-indicatoren en ‘best in class’-beschrijvingen, ter lering, inspiratie en innovatie. Ook worden er handvatten aangereikt om stapsgewijs met jouw organisatie te laten groeien naar volwassenheid.

Dit boek uit de Bisnez boekenreeks is geschreven door Peter Noordam, Thijs Grievink, Johan Kramer, Wim Nieuwenhuis, Dave Stam, Peter van der Stap en Stefan Wijsman.

Dit boek is te bestellen voor € 19,95. Stuur een  info@bisnez.com met jouw NAW gegevens en je ontvangt het boek!

Wim Nieuwenhuis
Management Consultant
Peter Noordam
Management Consultant